Schrijver: Wil Hoogeveen

Het boek ’50 jaar horeca’ van Wil Hoogeveen als schrijver, is onlangs verschenen. Wil is tevens de secretaris van KBO Heikant Quirijnstok en is een bezig bijtje in onze wijk. Het boek, met als titel: ‘50 jaar Horeca, vaak met een lach, soms met een traan’, is nu niet alleen in de boekhandel maar ook via internet (Bol.com)  te verkrijgen.

In een tijd dat de horeca zo onder druk staat zullen mijn verhalen als een verademing zijn. Op een open, eerlijke en ook humoristische wijze vertel ik over mijn ervaringen bij verschillende hotels, restaurants, en andere horeca gerelateerde gelegenheden. Voor mensen die nooit in de horeca hebben gewerkt geeft mijn boek een inkijkje in het leven van het horecapersoneel. Omdat dit boek een tijd overbrugt van zo’n vijftig jaar geven mijn verhalen gelijk een inzicht in wat er door de jaren heen is veranderd. Alle verhalen die hier vermeld worden zijn allemaal naar waarheid geschreven. Het heeft mij in de tijd van schrijven vaak aan al die feiten terug doen denken. Natuurlijk moest ik ergens beginnen en heb dit gedaan bij het eerste hotel waar ik als jonge leerling werd aangenomen. Wilt u meer weten .. lees het. Meer info via hotil@ziggo.nl