Het Verwijs spreekuur van het Ronde Tafelhuis helpt telefonisch verder. Wij blijven zoveel mogelijk thuis, dat is wat gevraagd wordt in deze tijd waarin een nieuw coronavirus onze samenleving is binnengedrongen. Ook het Ronde Tafelhuis heeft de deuren moeten sluiten.

Voor de vele bezoekers van het Verwijs spreekuur kan dit grote problemen opleveren. Immers, sluiting van instellingen wil niet zeggen dat mensen niet voor vragen komen te staan.

Op maandag- en vrijdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur kan gebeld worden en wordt u geholpen door een van onze intermediairs. Vragen rond uitkeringen, verzekeringen, het invullen van formulieren, opvoeding, of welke andere vraag dan ook. VerWijs helpt mensen met grote problemen verder en zorgt dat men op de juiste plek en beste manier geholpen wordt.  Daarbij zijn tolken Arabisch, Somalisch, Tirgrinya en andere talen op afroep beschikbaar. Heeft u een vraag waar u hulp bij nodig heeft? Wordt u graag geholpen bij het lezen van een brief of oplossen van een probleem? Onderstaand nummer helpt u verder: 06-305 45 340